فردا ؛ از سرگیری فعالیت فرودگاه بین المللی دمشق

فردا ؛ از سرگیری فعالیت فرودگاه بین المللی دمشق

به گزارش ؛ وزارت حمل و نقل سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد فرودگاه بین‌المللی دمشق از فردا فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.
به نقل از بیانیه وزارت حمل و نقل سوریه، فرودگاه دمشق با حداکثر ظرفیت خود به فعالیت باز خواهدگشت و همه خطوط هواپیمایی از فردا می‌توانند برای پرواز‌های خود از مبدا یا به مقصد فرودگاه بین المللی دمشق برنامه ریزی کنند.
سازمان هواپیمایی کشوری سوریه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد، پرواز‌ها طبق برنامه از پیش اعلام شده، از سر گرفته خواهد شد و مسافرانی که برای تاریخ فردا پنجشنبه به بعد بلیت تهیه کردند، می‌توانند براساس زمان اعلام شده در بلیط به فرودگاه مراجعه کنند.
دو باند اصلی فرودگاه بین المللی دمشق و یکی از سالن‌های خدمات فرودگاهی آن در اثر حمله موشکی دشمن صهیونیستی در بامداد جمعه (۲۰ خرداد ماه) به شدت آسیب دید.
وزارت حمل و نقل سوریه می‌گوید، تعمیرات فرودگاه با تکیه بر امکانات داخلی، توانمندی‌های کارشناسان این کشور صورت گرفت.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2